Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın çabucak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, öteki zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini karıneriye hapseder.

Böylecene imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış evet.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili hatır önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış tarafüne mevsuk panik pas kolu bulunmasıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu kuruluşnın mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve isabetli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Ivedili çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, Yangın Merdiveni Kapısı kolay ve hariçya akıllıca açılmalıdır.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı keşik otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın kapıları camlı olabilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya amil vermemesi midein kapatılmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla tutulmak; dayanıklı, bedii kapılara en mutabık fiyatlarla ehil geçmek dâhilin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma malumat alabilirsiniz.

Report this wiki page